Acasă Sport

CUPA ROMÂNIEI – CSM Mediaș a pierdut la Voluntari | VIDEO

138

CSM Mediaș a fost învinsă de CSO Voluntari în deplasare cu scorul de 95-80.

Partida a contat pentru manșa întâi din turul doi al Cupei României. După o primă repriză echilibarată, formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a avut o cădere în sfertul al treilea în care a primit 32 puncte și a marcat doar 16. Manșa retur se va disputa în Sala Sporturilor din municipiul Mediaș.

CSM Mediaș a început bine partida de la Voluntari și a avut un avantaj de opt puncte după primul sfert, scor 24-16. Gazdele au revenit până la pauza mare și au strâns scorul, astfel că medieșenii au avut avantaj de un singur punct la pauza mare. CSM a marcat primul coș al reprizei secunde însă au urmat apoi aproape patru minute în care nu a reușit să mai puncteze pe tabela de marcaj, iar gazdele au marcat zece puncte. Voluntariul a continuat să apese pedala de accelerație iar diferența a crescut la 18 puncte cu un minut înainte de sfertul decisiv. Ultimele zece minute au fost echilibrate, fiecare dintre cele combatante reușind să marcheze câte 23 puncte. S-a încheiat în cele din urmă 95-80 pentru CSO Voluntari care a făcut un pas important spre calificarea în turul 3 al Cupei României.

Tripleta sârbă de la CSM a avut și de această dată o contribuție importantă. Milan Vulic a încheiat partida cu 26 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Stefan Sajin a avut 14 puncte și 2 recuperări, iar Andrija Simovic 12 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

Baschet Voluntari

Publicată de CSO Voluntari 2005 Secția de Baschet pe Marţi, 16 Octombrie 2018

Foto&Video: Facebook|CSO Voluntari 2005 Secția de Baschet

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here