Acasă Sport

CSM Mediaș a fost învinsă de CSO Voluntari, scor 80-73

110

CSM Mediaș a fost învinsă de CSO Voluntari, scor 80-73.

Ilfovenii și-au luat astfel revanșa după ce, cu trei zile în urmă, au fost eliminați din Cupa României de CSM Mediaș. Partida a fost una echilibrată, iar diferența s-a făcut în ultimele minute de joc.

Primul sfert al partidei a debutat sub semnul echibrului, iar apoi formația vizitatoare s-a desprins la 20-11. CSM a revenit imediat, iar după zece minute, tabela indica 20-19 pentru vizitatori. Lucrurile au continuat în aceeași notă în sfertul al doilea, iar formația din Voluntari a condus cu 39-35. Tot ilfovenii au condus apoi și la intrarea în decisiv cu 58-52. Ultimele zece minute au fost foarte disputate. Medieșenii au revenit pe tabelă și chiar au trecut în avantaj, însă pentru scurt. Diferența a fost făcută în cele din urmă de două recuperări ofensive ale oaspeților urmate de puncte pe tabela de marcaj, iar CSO Voluntari a câștigat cu 80-73.

Milan Vulic a fost cel mai bun marcator al CSM-ului, cu 16 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, Andrija Simovic a avut 13 puncte și 8 recuperări, iar Kareem Storey a avut 10 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here