Acasă Nova TV

Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline și-a deschis porțile la Mediaș

3816
Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline

Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline Doctor Teodor Holhoș și-a deschis oficial porțile la Mediaș.

Situată pe Șoseaua Sibiului numărul 55 în cartierul Vitrometan, aceasta oferă în premieră operații oculare și investigații de specialitate.

De la începutul acestei săptămâni, Mediașul are o clinică oftalmologică de talie europeană. După succesul celor 2 clinici din Alba Iulia și Turda în care au fost tratați mii de pacienți, rețeaua Opticline s-a extins și în județul Sibiu, la Mediaș. Medicul chirurg oftalmolog Teodor Holhoș, alături de o echipă de medici specialiști, va realiza în premieră pentru municipiul de pe Târnava Mare, operații oftalmologice de înaltă precizie, necesare pentru tratarea afecțiunilor oculare. 

Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline din municipiul Mediaș este dotată cu aparatură de ultimă generație, cu ajutorul căreia se vor putea face investigații și proceduri complexe. Din echipa care va lucra la Mediaș va face parte și Medicul Oftalmolog Alexandra Czika. 

Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline este situată pe Șoseaua Sibiului numărul 55 în cartierul Vitrometan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here