Acasă Transilvania Online

Avionul Blue Air Cluj-Dublin aterizare de urgență în Slovacia | Au fost activate măştile de oxigen

742
Cursa Cluj-Dublin aterizare de urgenta
Un avion aparținând companiei Blue Air și care efectua astăzi zborul Cluj-Dublin a aterizat de urgenţă la Bratislava, în Slovacia.

Conform informațiilor oferite de companie, comandantul cursei Cluj-Dublin a suspectat o depresurizare a cabinei, astfel că au fost activate măştile de oxigen. Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauţie, în urma activării unor senzori la bordul avionului.

Aeronava tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj – Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României), iar după aproximativ o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificări suplimentare. Astfel, în jurul orei 11.40, aeronava a aterizat în condiţii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia)”, a anunţat, miercuri, compania Blue Air, într-un comunicat de presă.

Conform Blue Air, „situaţia nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului”, aeronava urmând a fi supusă verificărilor tehnice.

Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situaţie şi au activat măştile de oxigen conform procedurilor standard. Aceştia au fost cooperanţi cu personalul navigant. La această oră, compania Blue Air pregăteşte o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii şi să-i transporte către destinaţia lor. De asemenea, compania le asigură asistenţă şi refreshments (mâncare şi băuturi)”, se mai arată în document.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here