Acasă Sport

Gaz Metan întâlnește campioana CFR Cluj | Informații live

178

Gaz Metan întâlnește campioana CFR Cluj.

Tehnicianul Mihai Teja începe în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Marius Constantin, Sorin Bușu, Luis Aurelio, Fofana Boubacar, Nasser Chamed, David Caiado, Darius Olaru și Carlos Fortes.

CFR Cluj va evolua în formula Jesus Fernandez, Andrei Peteleu, Andrei Mureșan, Adam Lang, Andrei Radu, Mihai Bordeianu, Mate Males, Giussepe De Luca, Alexandru Ioniță, Valentin Costache și Robert Tambe.

Ocazii mari

Gaz Metan a început în forță partida cu CFR, iar în minutul 3 a avut ocazia de a deschide scorul. Valentin Crețu a centrat de pe partea dreaptă, Carlos Fortes a deviat înapoi pentru șutul lui Nasser Chamed care a ocolit însă poarta lui Jesus Fernandez. În minutul 11, Fortes a câștigat un duel la cap după un corner, dar mingea a trecut departe de poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, portarul CFR-ului a respins șutul din lovitură liberă a lui Nasser Chamed, iar apoi a scos și șutul lui David Caiado din marginea careului de 16 metri. În ultimul minut al reprizei, Jesus Fernandez a respins incredibil șutul lui David Caiado din zona punctului cu var, mingea a revenit la mijlocașul gazist care a șutat apoi în bară. În prelungirile reprizei, portarul spaniol a reținut și lovitura de cap a lui Fofana Boubacar.

Au jucat în inferioritate

CFR a început mai bine actul secund, iar în minutul 50, Alexandru Ioniță a trimis periculos un șut centrare spre poarta lui Pleșca, iar balonul a trecut puțin pe lângă. Peste alte cinci minute, Tambe a ratat deschiderea scorului din careul de 16 metri, după ce șutul său a trecut pe lângă poartă. În minutul 63, Fernandez și-a salvat din nou echipa la lovitura de cap a lui Carlos Fortes, iar apoi a avut o paradă spectaculoasă la șutul lui Ely Fernandes. În minutul 73, Sorin Bușu a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, iar Gaz Metan a evoluat în zece oameni până la final. Chiar și așa, tot alb-negri au trecut pe lângă gol. Portarul CFR-ului a reușit încă o paradă la șutul lui Ely Fernandes din minutul 76.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here