Acasă Nova TV

Festivalul Berii la Mediaş până duminică în Piaţa Primăriei | Program

2333
Festivalul Berii la Mediaş

Festivalul Berii la Mediaş şi-a deschis porţile astăzi în Piaţa din faţa Primăriei dar şi în parcarea hotelului Central, acolo unde este amenajat un parc de distracţii.

Organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala Autentic Fest, a pregătit trei zile incendiare cu muzică populară şi uşoară. Duminică seara este programat concertul formaţiei Compact.

Programul zilei de vineri include recitalurile Narcisei Luncan şi a lui Filuţ Tabără. Totodată vor mai urca pe scena din faţa primăriei Bogdan Cioranu, Olguta Berbec si Andreea Voica. Seara, atmosfera va fi asugurată de SPEAK!

Sâmbătă după amiaza vor urca pe scenă Oana Tomoiaga, Ovidiu Homorodean si Vladuta Lupau, iar seara este programat concertul IOANEI IGNAT.

Duminică, seria spectacolelor din Piaţa Primăriei începe cu recitalul folkloric al Cosminei Fulea, după care trupa Die Burzenland Party Band vor încânta cu un deosebit spectacol de muzica saseasca. Marea surpriza a serii de duminică va fi LINO GOLDEN, dupa care formaţia COMPACT încheie ediţia din acest an a Festivalului Berii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.