Acasă Revista Presei

Vacanță de coșmar în Turcia | 4 familii din Sibiu au ajuns la spital

2317
Vacanță de coșmar

Vacanță de coșmar pentru patru familii din Sibiu care au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu mâncarea unui hotel de lux din Belek.

Deşi aveau asigurări de sănătate, românii au fost nevoiţi să plătească integral tratamentul în valoare de aproape o mie de euro pentru fiecare persoană. Oamenii au cerut socoteala hotelului, dar n-au primit niciun răspuns, scrie stirileprotv.ro.

Opt adulţi şi cinci copii s-au bucurat, la început, de vacanţa în Turcia, într-un complex turistic de 5 stele. Totul până când au început să se simtă rău, mai întâi copiii, apoi două dintre mame. Românii au mers pe rând la cel mai apropiat spital, unde lucrurile s-au complicat şi mai tare.

“Am plătit 950 de euro. Nu au vrut să accepte asigurarea, nici măcar nu au vrut să vorbească cu asiguratorul la telefon. Am plătit înainte să ne interneze, pentru că altfel nu voiau să se ocupe de fetiţă,” a declarat unul dintre sibieni.

Oamenii au cerut explicaţii angajaţilor hotelului, dar n-au primit niciun răspuns. Ba mai mult spun că şi alţi turişti din complex au început să se simtă rău, mai ales copii.

VEZI mai mult pe stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.