Acasă Sibiu

Fără Penali în Funcții Publice | Județul Sibiu a depășit 20 000 semnături

729
semnături campanie fără penali mediaș

Sibiul a depășit pragul de 20.000 de semnături pentru „Fără penali în funcții publice”!

22 000 de cetățeni din județul Sibiu au semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice”, în mai puțin de patru luni de la startul campaniei, iar pragul minim de semnături a fost atins. Au fost organizate peste 20 de acțiuni de strâns semnături în tot județul și asigurată în fiecare zi prezența la cortul #FărăPenali de zeci de voluntari și membrii USR care au dedicat campaniei zeci, chiar sute de ore.

A fost un efort fantastic depus de toți colegii din USR Sibiu, Mediaș, Agnita și zeci de voluntari #FărăPenali iar, datorită lor, acum avem 22.000 de semnături la Sibiu. Acest rezultat este mai mult decât dovada implicării cetățenilor care au semnat pentru a transmite împreună mesajul fără penali în funcții publice, este dovada că cetățenii își doresc o Românie curată, fară corupți și un viitor sigur pentru copiii lor aici. Fac un apel la implicare pentru sibieni, în campania #FărăPenali, dar și în politică”, precizează președintele USR Sibiu Adrian Echert.

semnături fără penali agnitaJudețul Sibiu este pe lista celor 21 de județe care trebuiau să strângă minim 20.000 de semnături pentru inițiativa cetățenească.

Însă, chiar dacă s-a atins pragul de semnături, campania continuă până în 20 august. Se pot descărca liste de pe site-ul www.farapenali.ro pentru fiecare județ, sau cetățenii pot semna sau preda liste la centrele de colectare din țară: https://farapenali.ro/centre-de-colectare .

După mesajul transmis printr-un afiș stradal ‘Sibiu, oraș liber de corupție #dragneademisia’, acum 22.000 de cetățeni ai județului Sibiu transmit mesajul ‘Fără penali în funcții publice’. Este și a fost o mobilizare extraordinară. Sibiul chiar este un județ care vrea să se elibereze de corupție. Sibiul este un oraș lider al spiritului civic din România. Mă înclin în fața cetățenilor care au semnat și a voluntarilor campaniei. #FărăPenali. Este o miză mare pentru România și pentru toată societatea. Semnați și strângeți semnături. România are nevoie de semnătura ta!”, a declarat președintele USR, deputatul Dan Barna.

În continuare este nevoie de implicarea voluntarilor pentru a ajuta județele din jurul Sibiului să ajungă la minim 20.000 de semnături. La nivel național mai este nevoie de 160.000 de semnături din totalul de 500.000.

Printre județele în care mai este nevoie de semnături se numără: Alba, Bacău, Bihor, Buzău, Dolj, Galați, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Suceava, Tulcea și Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.