Acasă Nova TV

30 de ore fără curent electric | Nemulţumiri pe strada Moşnei

1149
întreruperi de curent electric mediaş

Nemulţumire pe strada Moşnei din cauza deselor întreruperi de curent electric.

Acestea afectează aproximativ 10 familii care se confruntă cu această problemă la cea mai mică rafală de vânt. Ultima întrerupere de curent electric a durat aproximativ 30 de ore, de luni dimineaţă la ora opt şi până marţi în jurul amiezii.

Locuitorii din zonă ne-au declarat că au făcut o serie de sesizări la Electrica SA, însă situaţia nu s-a îmbunătăţit. Reţeaua este atât de sensibilă încât se întrerupe şi de trei ori pe zi atunci când vântul bate puţin mai tare. De Luni dimineaţă, din jurul orei opt şi până marţi în jurul amiezii, oamenii au stat fără curent. Reprezentanţii Electrica, deşi le-au promis că serviciile vor fi îmbunătăţite, acest lucru nu s-a întâmplat.

O altă problemă este faptul că imobilele din zonă sunt legate la o altă reţea decât cea a oraşului, ceea ce cauzează mereu întrebarea cine ar trebui să repare eventualele avarii; cei din sus sau cei din jos?

Nici la nivelul municipiului Mediaş situaţia nu se prezintă mai bine. Întreruperile, mai lungi sau mai scurte, sunt la ordinea zilei … depinde de starea vremii.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here