Acasă Revista Presei

Explozie la o sondă Romgaz | Un angajat, rănit grav

3748
Romgaz explozie la sonda

Un angajat al Romgaz a fost rănit grav, vineri, după o explozie la sonda de extracţie a gazelor naturale aparţinând companiei. Evenimentul s-a produs în localitatea harghiteană Cecheşti, în acest caz fiind solicitat un elicopter SMURD, care nu a putut ateriza din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, o explozie s-a produs pe raza localităţii Cecheşti, într-o zonă greu accesibilă, iar pompierii au fost nevoiţi să transporte victima cu autospeciala până în zona în care a putut ajunge ambulanţa.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Aceasta s-a produs la sonda 25 Chedea aparţinând de SC Romgaz. S-a deplasat la faţa locului o autospecială, cu patru subofiţeri, dar şi o ambulanţă SAJ cu medic”, potrivit ISU Harghita.

Angajatul Romgaz Mediaş, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost rănit grav în zona capului, potrivit primelor informaţii.

Explozia s-a produs la o sondă de extracţie a gazelor naturale. (mediafax.ro)

Foto Arhivă

ACTUALIZARE

Angajatul Romgaz Mediaş, care a fost rănit grav, vineri, în urma unei explozii la o sondă de extracţie a gazelor naturale aparţinând companiei, a murit la câteva ore după producerea incidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Persoana rănită a fost declarată decedată de către medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, potrivit ISU Harghita.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani trebuia să ajungă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, însă starea sa de sănătate s-a agravat şi a murit.

Acesta ar fi intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici, însă fără succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here