Acasă Nova TV

A început Mediaș Cetate Medievală, Târg de meșteșuguri vii | VIDEO

Mediaș Cetate Medievală

A început Mediaș Cetate Medievală, Târg de meșteșuguri vii.

Primăria Mediaș a pregătit pentru ediția din acest an un program deosebit cu ateliere meșteșugărești, expoziții, demonstrații ale ordinelor cavalerești, animație stradală, parade medievale dar și concerte.

Timp de trei zile, Mediaşul se întoarce în timp, în epoca cavalerilor, a domniţelor şi a meşteşugarilor renumiţi pentru arta lor. Piaţa Regele Ferdinand I va fi epicentrul evenimentelor celei de-a paisprezecea ediţii consecutive a Festivalului „Mediaș, Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii”, iar atmosfera medievală a fost instaurată încă de vineri de la amiază. 

Pe lângă centrul istoric ediția din acest an a festivalului propune încă două locații noi cu evenimente, Turnul Forkesch și Turnul Pietrarilor. Teatru de păpuşi, dans medieval, parade, momente interactive cu zâne, ateliere meşteşugăreşti, cavaleri, domniţe, animaţie stradală, demonstraţii de lupte, şcoala medievală de echitaţie pe cal, recital de sonete, poveşti, legende şi multe alte surprize vor anima până duminică seara Cetatea Mediașului dar și pe cei care îi vor trece pragul.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here