Acasă Sibiu

O localitate din județul Sibiu rămâne joi fără gaze naturale

432

O localitate din județul Sibiu rămâne joi fără gaze naturale.

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 21 iunie, în localitatea Agnita. Pentru efectuarea unor lucrări specifice de către compania Transgaz la sistemul de transport, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 21 iunie a.c., începând cu ora 08.00, în localitatea Agnita din judeţul Sibiu. 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here