Acasă Sport

Gaz Metan a încheiat sezonul cu un eșec la Botoșani | VIDEO REZUMAT

330

Gaz Metan a încheiat sezonul cu un eșec la Botoșani.

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă cu scorul de 2-0, după reușitele semnate de Mihai Roman și Lorand Fulop în repriza a doua. De partea cealaltă, alb-negri au ratat o lovitură de pedeapsă prin Darius Olaru în minutul 4 al confruntării.

Gaz Metan a început bine partida de la Botoșani, iar în minutul 4 Darius Olaru a fost faultat în careul de 16 metri. Același jucător a executat lovitura de pedeapsă, însă portarul Ianoș Brînză a reușit să respingă. În minutul 20, lovitura de cap a lui Iulian Cristea după un corner, a fost scoasă de pe linia porții de Acsinte. Peste zece minute, Răzvan Pleșca a respins șutul lui Mihai Roman din marginea careului de 16 metri, iar apoi același Roman a nimerit transversala dintr-o lovitură liberă.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 56, atunci când Mihai Roman a marcat din plonjon după o centrare venită de la Chitoșcă. Autorul primului gol a centrat decisiv peste alte șase minute pentru lovitura de cap a lui Lorand Fulop, care a dus scorul la 2-0. Cu un sfert de oră înainte de final, Răzvan Pleșca a mai blocat un șut al aceluiași Roman, iar în minutul 89 Andrei Tîrcoveanu, ajuns la finalizare, a ratat ținta iar partida s-a încheiat cu victoria formației gazdă.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here