Acasă Sibiu

Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mitea, a murit joi seară într-un accident

1475
Ilie Mitea a murit in accident

Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mitea, a murit joi seară într-un accident la Milcoiu în județul Vâlcea.

Mitea se afla pe locul din dreapta al unui autoturism Ford care circula regulementar. Pe celălalt sens de mers, un alt vehicul a încercat o depășire a unui TIR fără să se asigure și a intrat frontal în mașina în care se afla sibianul. Ilie Mitea a murit la câteva minute după producerea accidentului.

Potrivit datelor IPJ Vâlcea, accidentul mortal a avut loc în jurul orei 21.45, pe Drumul Național 7, în localitatea Milcoiu: ”… șoferul unui auto Volkswagen ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea-Pitești, a vrut să depășească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un auto marca Ford, ce circula din sens opus. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto din Ford, a pasagerului din dreapta și rănirea gravă a altor trei persoane.”

Ilie Mitea a fost consilier local în Sibiu, a ocupat funcția de prefect al județului Sibiu în perioada decembrie 2007 – februarie 2009. În iulie 2014 a fost desemnat director al Agenției Domeniilor Statului. Mitea fost eliberat din funcție anul trecut, atunci când a ieșit la pensie.

Sursa: Turnul Sfatului

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here