Acasă Sport

Ultimul meci acasă | Gaz Metan întâlnește Juventus

230

Gaz Metan întâlnește Juventus București în ultima partidă acasă din acest sezon.

Tehnicianul Cristian Pustai începe în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Cristian Sîrghi, Marius Constantin, Sergiu Popovici, Iulian Cristea, Diogo Rosado, David Caiado, Paul Pîrvulescu, Darius Olaru și Mario Rondon.

Juventus începe în formula Virgil Drăghia, Cornel Ene, Walace Da Silva, Mihai Leca, Daniel Popescu, Gabriel Simion, Cristian Balgiu, Viorel Nicoară, Liviu Băjenaru, Florin Ștefan și Cristian Ciobanu.

Gaz Metan a avut șansa de a deschide scorul în minutul 20, atunci când Marius Constantin a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara porții lui Virgil Drăghia. Peste nouă minute Darius Olaru a trimis către colțul lung, de la marginea careului de 16 metri, dar Drăghia a fost atent și a respins în corner. Gaziștii au deschis scorul în minutul 33, atunci când Diogo Rosado a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Marius Constantin a marcat cu o lovitură de cap, profitând de ieșirea greșită a portarului advers. Cu un minut înainte de pauză, David Caiado a tras periculos din lovitură liberă, puțin pe lângă vinclul porții lui Drăghia.

La patru minute de la reluarea jocului, Drăghia a reușit să respingă lovitura de cap a lui Rondon din șase metri. Portarul lui Juventus nu a mai avut apoi ce să facă în minutul 65, atunci când același Rondon a preluat pe piept o minge în careul de 16 metri și apoi a marcat golul doi al formației sale. În minutul 81, Tîrcoveanu a șutat din voleu de la 20 metri, dar Drăghia a respins în corner. Rondon a făcut apoi dubla peste alte trei minute. Acesta a reluat din prima în poartă o centrare a lui Nasser Chamed dintr- lovitură liberă. Atacantul venezuelean a fost aproape de un hat-trick, însă Drăghia a respins în corner lovitura sa de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here