Acasă Nova TV

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete la Timișoara | VIDEO REZUMAT

323

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete la Timișoara.

Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, după ce Diogo Rosado a ratat o lovitură de pedeapsă în prelungiri. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a urcat pe poziția a patra în play-out cu 26 de puncte.

Prima jumătate de oră a partidei desfășurate luni seara la Timișoara a fost una de luptă, fără realizări importante în ambele tabere. În minutul 40, Darius Olaru a trecut de Melinte și a scăpat singur cu portarul Timișoarei, însă șutul său la colțul scurt s-a dus în plasa laterală. Peste doar două minute, Mario Rondon a centrat excelent în fața porții pentru Sergiu Popovici, care în loc să pună latul, a încercat o preluare și a scăpat mingea în afara terenului.

Repriza a doua s-a desfășurat după aceleași coordonate ca și prima. În minutul 75, portarul Răzvan Pleșca a avut prima și singura intervenție importantă din partidă. Acesta a respins șutul din lovitură liberă a lui Răzvan Raț. De partea cealaltă, în minutul 88, șutul lui Andrei Tîrcoveanu din marginea careului de șaisprezece metri a ocolit de puțin poarta lui Straton.  În minutul 90, Mario Rondon a pătruns în careul gazdelor pe un contraatac și a căzut în urma unui duel cu Șeroni, iar centralul Ovidiu Hațegan a indicat punctul cu var. Diogo Rosado a fost cel care și-a asumat răspunderea executării loviturii de la unsprezece metri. Decarul Gazului a căutat vinclul, dar a trimis peste poartă, iar Gaz Metan a scăpat printre degete victoria și cele trei puncte puse în joc.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here