Acasă Nova TV

Edilii Mediașului prezenți pe Tineretului | Ce se va întâmpla cu garsonierele

2473

Conducerea municipalității a continuat întâlnirile cu medieșenii.

Marți după-amiază, edilii Mediașului au fost prezenți în cartierul Gura-Câmpului, în zona străzilor Tineretului, C.I. Parhon, Păltiniș și Baznei, pentru a discuta despre investițiile programate pentru această zonă.

Un număr mare de medieșeni au fost prezenți marți după-amiază la întâlnirile pe care Primarul Gheorghe Roman, Viceprimarul Christine Thellmann, și alți factori responsabili din cadrul administrației publice locale, le-au avut în zona străzilor Tineretului, C.I. Parhon, Păltiniș și Baznei. Primarul Gheorghe Roman le-a explicat participanților că municipiul a câștigat un proiect cu finanțare europeană, iar o componentă a acestuia se referă la construirea unor blocuri de locuințe sociale noi și demolarea garsonierelor cu numerele 3 și 5. 

Strategia de dezvoltare locală a zonelor urbane marginalizate din municipiul Mediaș se află în prezent în faza obținerii documentelor necesare pentru investiții. Pe lângă acestea vor fi finanțate servicii integrate sociale, de ocupare pentru persoanele defavorizate din oraș.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here