Acasă Nova TV

Proiectul Săptămâna Sănătății la Muzeul Gazelor Naturale | VIDEO

144
Săptămâna Sănătății

Muzeul Gazelor Naturale organizează în perioada 16-18 aprilie proiectul Săptămâna Sănătății.

Acesta este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, celebrată anual pe data de 7 aprilie. Colaboratorii acestei activități sunt Alexandra Ababi, Psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Centrului de Recuperare Neuromotorie ,,Pruncul Isus” Mediaș, Gina Toma, Manager de programe al Asociației ,,2 for Kids” și Conferențiar Doctor Farmacist Ladislau Rosenberg.

Cei trei invitați vor susține fiecare câte o prelegere în zilele de luni, marți și miercuri la Muzeul Gazelor Naturale. Tema prelegerii susținute luni de către Psihologul Alexandra Ababi a fost ,,Gândirea pozitivă-secretul unei vieți sănătoase”, tema a fost recunoașterea și gestionarea propriilor emoții, iar grupul țintă a fost format din elevi ai școlilor gimnaziale.

Marți, Maria Gina Toma – manager programe Asociația ,,2 for Kids”, a susținut prelegerea ,,Pozitiv în gândire- Negativ în analize”. Tema acesteia a fost prevenirea și combaterea bolilor transmisibile, modul de identificare, manifestările specifice și repercursiunile acestora. Grupul țintă a fost format din elevi de liceu.

Miercuri, Conferențiarul Doctor Farmacist Ladislau Rosenberg va susține prelegerea cu titlul ,,Campanie Anti-Fumat”, având ca temă repercursiuniile fumatului asupra organismului prezentate și sub forma unor holograme. Grupul țintă al acestei prelegeri vor fi tot elevii de liceu.

Foto: Facebook|Muzeul Gazelor Naturale

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here