Acasă STIL DE VIATA

După 35 de ani | ABBA revin anul acesta cu două piese noi

285
ABBA

ABBA anunță lansarea a două noi cântece, la 35 de ani de la despărțire, anunță Digi 24

Grupul suedez ABBA a anunţat pe Instagram că a înregistrat două cântece noi pentru proiectul în care hologramele lor vor susţine un show televizat.

Decizia de a continua turneul cu avatarurile digitale a avut o consecinţă neaşteptată. Cu toţii am simţit că, după 35 de ani, ar fi distractiv să ne unim forţele din nou şi să intrăm în studioul de înregistrări. Aşa că am făcut-o. Şi a fost ca şi cum timpul a stat pe loc şi am fost plecaţi într-o scurtă vacanţă. O experienţă extrem de agreabilă.

… unul dintre cele două cântece care a rezultat, „I Still Have Faith in You”, va fi prezentat la televiziune în decembrie. Poate am îmbătrânit, dar cântecul este nou. Şi este atât de bine„, au scris muzicienii.

Avataruri digitale ale membrilor grupului disco suedez ABBA se vor reuni într-un show care va fi televizat în această toamnă, a anunţat joi Bjorn Ulvaeus, membru al formaţiei.

Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson s-au despărţit în 1982, după ce au dominat scena disco pentru mai mult de zece ani.

A post shared by @abbaofficial on

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here