Acasă Sport

Cupa României | Eșec în zece oameni la Sibiu, calificarea se joacă la Mediaș

544
la Sibiu

Gaz Metan a pierdut cu 1-0 manșa tur a semifinalelor Cupei României, disputate marți după-amiaza la Sibiu.

Alb-negri au evoluat aproape tot meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Joao Diogo din minutul 8. Partida care va decide formația calificată în finala Cupei României se va disputa pe 9 mai la Mediaș.

Partida de la Sibiu din manșa tur a semifinalelor Cupei României a început prost pentru alb-negri. În minutul 7, Joao Diogo l-a faultat dur pe Dîlbea la mijlocul terenul, iar centralul Sebatian Colțescu i-a arătat direct cartonașul roșu. La scurt timp, tehnicianul Cristian Pustai a fost trimis și el în tribune pentru proteste. În minutul 12, Sergiu Popovici a centrat în fața porții, însă Romeo Roberto nu a reușit să ajungă mingea.

Sibienii au deschis scorul în minutul 39. Blănaru a câștigat duelul cu Marius Constantin, a centrat în faţa careului mic, acolo de unde Bogdan Rusu a reluat cu latul, mingea a lovit rădăcina barei din stânga şi a intrat în poartă. Cu două minute înainte de pauză, căpitanul Marius Constantin a ieșit din teren accidentat și a fost înlocuit de Sokratis Fytanidis.

Repriză cu ocazii

Actul secund a început cu un șut peste poartă a lui Mario Rondon din marginea careului de 16 metri. Imediat la poarta cealaltă, șutul lui Bogdan Rusu a fost blocat de apărarea Gazului. În minutul 69, același Rusu a șutat pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca din careul mare. Gaz Metan putea egala în minutul 70 atunci când Sergiu Popovicia centrat în careu, Tătar a respins din faţa liniei porţii direct în Pîrvulescu, iar mingea a căzut pe plasă. Peste doar un minut Mario Rondon a trimis peste poartă din poziție excelentă.

Cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Gaz Metan a mai avut o ocazie mare de a egala. Fostul gazist Cristian Danci a reușit însă să respingă din faţa lui David Caiado, care ar fi rămas cu poarta goală dacă mijlocaşul sibienilor nu ar fi intervenit.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here