Acasă Nova TV

Trei localități din zona Mediaș rămân luni fără gaze naturale

1411

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat luni în trei localități din zona Mediaș.

Delgaz Grid informează că este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, luni, 26 martie, începând cu ora 08:00, în localităţile: Alma Dumbrăveni, Ernea şi Şmig din judeţul Sibiu. Sistarea este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice de către compania Romgaz.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)” se arată într-un comunicat de presă al Delgaz Grid.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here