Acasă Nova TV

Garsonierele de pe Tineretului vor fi demolate | Există o condiție

5433

Municipiul Mediaș a câștigat un proiect european în domeniul social, în valoare de aproximativ 7 milioane de Euro.

Prin intermediul acestuia se dorește rezolvarea problemei celor două blocuri de garsoniere de pe strada Tineretului, reabilitarea unei clădiri la fosta unitate militară de aviație, dar și construirea unei clădiri multifuncționale în locul celei demolate pe strada Sticlei. 

Invitat în cadrul emisiunii În Linia Întâi la Nova TV, Primarul Gheorghe Roman a vorbit despre rezolvarea problemei focarului de infecție de pe strada Tineretului. Edilul a explicat că Mediașul a câștigat un proiect cu finanțare europeană în cadrul căruia cele două blocuri de garsoniere vor fi reabilitate sau demolate, iar în locul lor va fi amenajat un parc. Locatarii vor fi mutați în blocuri noi, construite tot în cadrul acestui proiect. Tot în cadrul acestui proiect, se va contrui o clădire multifuncțională în locul celei demolatea anul trecut pe strada Sticlei. 

Proiectul „Strategia de Dezvoltare Locală a Zonelor Urbane Marginalizate de pe raza Municipiului Mediaș” este cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014 -2020 Axa prioritară 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.