Acasă Nova TV

Banca de Alimente funcționează și la Mediaș | Oricine poate dona

290

Banca de Alimente funcționează și la Mediaș.

Banca de Alimente este un proiect iniţiat în 2009 de către Crucea Roşie Română, având ca partener reţeaua de magazine Carrefour.  Campania presupune colectarea de alimente greu perisabile pentru a sprijini persoanele cu venituri insuficiente, copiii cu dizabilităţi din familii sărace, familii cu copii mulţi, vârstnici.

,,Invităm medieşenii să se alăture acestei campanii, donând alimente în coşul amplasat în incinta magazinului Carrefour Piaţă, după casele de marcat. Coşul este marcat cu logoul campaniei. Alimente greu perisabile recomandate: mălai, făină, zahăr, ulei, orez, griş, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaş, lapte praf, conserve de orice fel, paste făinoase, cereale, musli, produse instant, băuturi, biscuiţi, napolitane, ciocolată, hrană pentru bebeluşi, fructe uscate” spun reprezentanții Crucii Roșii subfiliala Mediaș.

Proiectul Crucii Roşii Române, Banca de Alimente, face parte din campania internaţională de colectare de alimente, coordonată de Fundaţia Carrefour, care se desfăşoară simultan în 10 ţări în care grupul Carrefour este prezent.

Foto: realitateaoltului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here