Acasă Nova TV

Accident Tragic la Eitorf | Un medieșean a murit în Germania

14348
medieșean mort in germania

Tragic accident sâmbătă seara în apropiere de localitatea germană Eitorf, situată la 53km de Köln. Un medieșean în vârstă de 44 ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit cu viteză de balustrada unui pod.

Conform ksta.de, accidentul de lângă Eitorf s-a produs pe fondul vitezei excesive. Șoferul a pierdut controlul volanului în curbă și a întrat puternic în balustrada. În urma impactului, autoturismul Renault Laguna s-a rupt în două, iar șoferul a fost aruncat aprox. 80 metri din mașina. Evenimentul rutier s-a petrecut între orele 21-21.30 ora locală, iar șoferul venea din direcția Mühleip.

Foto: ksta.de

La fața locului au intervenit unități de salvare, poliție și pompierii, care au descoperit o imagine îngrozitoare. Mare parte din mașină era agățată de balustradă, câteva elemente din tablă o mai țineau să nu cadă în vale. Șoferul a fost găsit fără viață la câțiva metri de autoturism.

Conform poliției germane, nu există indicii conform cărora, o altă mașină sau vehicol, să fie implicat în acest tragic accident. Drumul L86 a fost blocat complet sâmbătă seara.

“Sora”, medieșeanul de 44 ani, era stabilit de mai mult timp în Germania, era căsătorit și avea o fetiță. Părinții locuiesc pe strada Govora.

Transmitem, pe această cale, condoleanțe famiiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Foto: ksta.de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here