Acasă STIL DE VIATA

Slăbește ușor și repede cu Smoothie

329
smoothie dieta

Pentru slăbire se poate încerca dieta cu smoothie. Poate fi preparat uşor şi asigură necesarul de vitamine şi minerale. Consumul de fructe şi legume în stare lichidă uşurează digestia şi ajută organismul să descompună substanţele nutritive.

Dieta Smoothie este mai mult decât un suc de fructe, este o alimentație hrănitoare bazată pe un amestec ingenios de legume, fructe, produse lactate și cereale. O parte din aceste ingrediente se folosesc în cantitate mai mare, altele în cantitate moderată (cum sunt de exemplu cerealele).

Cei de la clickpentrufemei.ro prezintă în această săptămână cele mai bune combinații:

Piersică şi ovăz
Acest smoothie este plin de proteine, vitamine şi minerale şi îţi va asigura o senzaţie de saţietate pe toată durata zilei. Ai nevoie de 1 cană de felii de piersică, 1 cană de iaurt grecesc, un sfert de cană de ovăz şi 1 ceaşcă de lapte de migdale. Amestecă-le pe toate în blender şi bucură-te de un suc delicios.

Banană şi fructe de pădure
Este foarte bun pentru digestie şi îţi dă energie. Dacă îl bei zilnic, nu te vei mai îngrijora asupra kilogramelor în plus. Ai nevoie de 1 banană, jumătate de ceaşcă de căpşuni, jumătate de ceaşcă de afine, jumătate de ceaşcă de zmeură şi 1 cană de lapte de migdale.

Citește mai mult pe clickpentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.