Acasă Sport

Sferturile Cupei României la -10 grade | Gaz Metan vs Astra Giurgiu

427
Gaz Metan vs Astra Giurgiu

Sferturile de finală din Cupa României au început cu duelul de la Mediaș, Gaz Metan vs Astra Giurgiu.

După ce FRF a hotărât să amâne meciul dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași din cauza condițiilor meteo, s-a decis ca partida de la Mediaș, Gaz Metan vs Astra Giurgiu, să se dispute totuși la -10 grade. Decizia s-a bazat pe faptul că arena gazdelor se prezintă excelent, date fiind condițiile meteo din ultimele zile.

Meciul a început cu următoarele alcătuiri:

Gaz Metan (4-3-2-1):: Greab – V. Creţu, M. Constantin, Sîrghi, Buşu – Joao Diogo, Neagu, Cristea – Caiado, Olaru – Rondon
Rezerve: Pleşca – Roberto Romeo, Popovici, Chamed, Ely Fernandes, Tîrcoveanu, Buziuc
Antrenor: C. Pustai

Astra Giurgiu (4-2-3-1): Iliev – A. Stan, Bejan, Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Balaure, Moise, F. Matei – Abang
Rezerve: Lazăr – Belu, Seto, Urko Vera, Biceanu, V. Gheorghe, Polczak
Antrenor: E. Iordănescu

În minutul 23 Astra putea deschide scorul. Greab a avut o intervenţie providenţială la lovitura de cap a lui Balaure, aflat într-o situaţie ideală.

În minutul 27 GOL Gaz Metan. Rondon confirmă că se simte bine contra Astrei. După cele două goluri pe care i le-a marcat în campionat, recidivează în Cupă. Venezuelanul a înscris după ce Iliev a respins în faţă şutul lui Neagu.

În minutul 75 ocazie Astra! Giurgiuvenii puteau egala prin Urko Vera, dar mingea trimisă de spaniol, de la aproximativ 30 metri, a lovit bara transversală.

Min. 81 – Rondon a ratat o lovitură de la 11 metri! Jucătorul care a marcat unicul gol al partidei a executat slab lovitura de la 11 metri, iar Iliev a reuşit să respingă. Bulgarul a mai intervenit o dată, în faţa lui Buziuc, şi a păstrat rezultatul neschimbat. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în favoarea gazdelor, după un fault al lui Dandea asupra lui Creţu.

FINAL DE MECI, GAZ METAN SE CALIFICĂ ÎN SEMIFINALELE CUPEI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.