Acasă Sport

Gaz Metan a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere la Botoșani

211

Gaz Metan a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere la Botoșani.

Formația lui Cristian Pustai a pierdut la limită, scor 1-0, confruntarea din Moldova. Singurul gol al partidei a fost marcat din lovitură de pedeapsă în prima repriză de Mihai Roman. În urma acestui rezultat, Gaz Metan va intra în play-out cu 8 puncte.

Sergiu Popovici a căutat golul la Botoșani încă din debutul meciului, însă șutul său din minutul 7 s-a dus mult peste poartă. În minutul 18, Gaz Metan l-a pierdut pe Diogo Rosado, care s-a accidentat și a fost înlocuit de Milan Mitic. La jumătatea reprizei, același Sergiu Popovici a șutat fără preluare peste poartă după o centrare venită de la Valentin Crețu. În minutul 30 Mihai Roman a driblat doi apărători ai Gazului, însă șutul său s-au dus peste poartă. Peste cinci minute, Milan Mitic l-a tras de braț în careu pe Bojan Golubovic, iar centralul Sebastian Colțescu a arătat punctul cu var. A executat Mihai Roman și a deschis scorul.

Gaziștii au avut prima ocazie a părții secunde. În minutu 61, lovitura de cap a lui Ely Fernandes a mers peste poartă. În minutul 74, Răzvan Pleșca s-a opus de două ori majorării scorului. Mai întâi a respins șutul lui Mircea Axente din poziție de unu la unu cu acesta, iar apoi a prins aproape de linia porții o minge deviată de către Cristian Sîrghi.

Foto: arhivă

Articolul precedentKromberg & Schubert Mediaș | Cum să scapi de muncitori când nu mai ai nevoie de ei
Articolul următorProtejează-ți viaţa şi locuinţa! Atenţie la utilizarea surselor de încălzire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.