Acasă Sibiu

Bărbat căutat după ce a folosit la cumpărături un card furat | Poliția solicită sprijin

1142

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unui bărbat bănuit că ar fi săvârșit infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În fapt, în data de 16 ianuarie, între orele 13,00 – 14,00, pe traseul Calea Dumbrăvii – Bulevard Mihai Viteazul – strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu, unui sibian i s-a sustras portofelul în care se afla și un card bancar de debit.

„La interogarea ulterioară a soldului contului, victima a observat că o persoană necunoscută a efectuat plăți cu cardul respectiv la un magazin de pe raza municipiului Sibiu.

În urma cercetărilor, s-a desprins concluzia că persoana care a utilizat cardul în mod fraudulos este un bărbat în vârstă de aproximativ 55 – 60 de ani, îmbrăcat într-o haină de culoare neagră, cu fular în jurul gâtului, cu șapcă neagră pe cap, mustață și care se folosește de o cârjă pentru a se putea deplasa” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon fix 0269/208211, Poliția Municipiului Sibiu, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here