Acasă Nova TV

Situație incredibilă la oficiul poștal din Vitrometan | Autoservire la corespondență

5130

Situație incredibilă la oficiul poștal din Vitrometan.

În condițiile de aproximativ o lună nu mai există poștaș pentru mai multe străzi ale cartierului, oamenii au ajuns să își caute singuri corespondența. Aceștia au răscolit pur și simplu în cutiile cu sute de plicuri pentru a-și căuta cupoanele de pensii sau facturile.  Situația de la oficiul poștal din Vitrometan a fost sesizată de către mai mulți locatari din cartierul Vitrometan.

Autoservire la poștă

„Vă rog să veniți la ofciul poștal din cartierul Vitrometan, pentru a filma nebunia distribuirii efectelor poștale. Deoarece Poșta română face reduceri , uneori absurde, de aproape o lună nu mai există poștaș pentru unele din străzile cartierului: Calafat, Dorobanților, Câmpeni, Cibin, etc. Prin intermediul bisericii din cartier am aflat că trebuie să ne ridicăm de la poștă cupoanele de pensie și tichetele de călătorie.

Cine s-a putut deplasa și a avut răbdare la stat la coadă și le-a luat, cine nu, trebuie să aștepte să fie reprimite de la Sibiu.  Regret că nu am nu telefon performant, pentru că astăzi am scotocit vreo 2 ore prin câteva cutii de carton cu sute de plicuri, puse pe masa din poștă, unde vreo 10 locuitori din cartier încercam să găsim corespondența celor din blocurile noastre: corespondență, facturi. Nu am găsit facturile de gaz și curent, pentru care intreprinderile respective știu să ne taie prompt sursele.

Pe lângă programul redus, avem și nebunia căutării corespondenței. Până când vom avea poștaș, măcar să vadă restul județului că la Poșta română este haos și dispreț față de cetățeni” ne-a scris Elena Jampa, o medieșeancă care locuiește pe strada Dorobanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here