Acasă Nova TV

Se schimbă regulile de parcare pe străzile din apropierea centrului istoric

1722

Se schimbă regulile de parcare pe străzile din apropierea centrului istoric.

Municipalitatea vrea să renunțe la barierele de pe străzile Johannes Honterus, I.G. Duca, Nicolae Iorga și Mihail Kogălniceanu. Măsura are ca scop fluidizarea circulației în zonele respectivă și o mai bună administrare a parcărilor cu plată aparținând domeniului public al municipiului.

Unul dintre proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local din acest an, se referă la o serie de măsuri privind parcarea autovehiculelor pe străzile Johannes Honterus, I.G. Duca, Nicolae Iorga și Mihail Kogălniceanu. Concret se dorește la renunțarea barierelor existente și montarea a patru automate de parcare performante, alimentate cu energie solară. Medieșenii care vor utiliza aceste parcări vor putea plăti prin intermediul tichetelor eliberate de parcometre, prin sms sau plătind un abonament în valoare de 100 lei lunar.

Ședința ordinară în care se va hotărî cu privire la acest proiect este programată, luni, 18 decembrie, de la ora 16:00 la sediul Primăriei Mediaș.

Articolul precedentCS Municipal Mediaș întâlnește joi CSM Oradea 2
Articolul următorCentrul Medical Dr. Vlăduțiu a aniversat 25 ani de activitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.