Acasă Sibiu

Pompierii sibieni caută o mașină care ar fi căzut azi noapte în râul Olt

1105

În data de 17 decembrie, în jurul orei 23:25, la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu s-a primit o sesizare prin care un conducător auto semnala faptul că un autoturism care circula pe DN 7 ar fi căzut în râul Olt.

În fapt, conducătorul auto care a apelat 112 a precizat că, în timp ce se deplasa pe direcția Sibiu – Vâlcea, la km. 248+900 m, în afara localității Boița, a fost depășit de un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, de culoare închisă, condus cu viteză și despre care presupune că ar fi căzut în râul Olt.

Echipajele de poliție rutieră și cele din cadrul I.S.U. Sibiu s-au deplasat în zonă și au demarat căutările până în jurul orei 04,30, fără însă a găsi autoturismul în cauză. Căutările în albia râului Olt au fost reluate în dimineața zilei de 18 decembrie, începând cu ora 10,30, și sunt în derulare și la ora redactării acestui comunicat, ora 12,00.

,,În acest context, adresăm cetățenilor rugămintea de a semnala orice dispariție sau întârziere nejustificată a persoanei sau persoanelor care s-ar fi putut afla în autoturismul în cauză, marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, prin contactarea de urgență a celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea 112.

De asemenea, în ipoteza fericită că evenimentul nu se confirmă, rugăm presupusul conducător auto care a circulat în zona și la ora precizate, să contacteze de urgență Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, telefon 0269/208205” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE 19 Decembrie, ora 13.30

ISU Sibiu a anunțat în urmă cu puţin timp că scafandrii au detectat mașina căzută în râul Olt la Boița.

Conform oradesibiu.ro la această oră scafandrii au confirmat existenta unui autoturism în apa dar, din cauza lipsei de vizibilitate, nu au reușit sa îşi dea seama dacă sunt persoane blocate în interior.

Forțele de salvare prezente la faţa locului sunt mobilizate pentru a ancora și a scoate autoturismul din apă.

ACTUALIZARE

La ora 14.18, autoturismul căutat a fost scos din rîul Olt.
Este vb despre un autoturism marca Audi A 4 din judeţul Bacău.
În interiorul acestuia a fost găsită o persoană decedata (barbat, în varsta de 30 de ani din Oneşti).
Pentru căutarea și scoaterea autoturismului din apă, s-a intervenit cu două bărci, un autocamion, o autospecială de transport, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Articolul precedentAmple proteste în faţa PSD Sibiu | 700 persoane cu valize la sediu
Articolul următorEchilibrare bugetară | Copșa Mică, Alma și Blăjel mai mulți bani de la CJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.