Acasă Nova TV

Remiză cu goluri la indigo la Timișoara | VIDEO

159

Gaz Metan a remizat la Timișoara, scor 1-1.

Cele două reușite ale partidei s-au marcat la începuturile celor două reprize. Timișorenii au deschis scorul în minutul 3 prin Octavian Drăghici, iar gaziștii au egalat în minutul 47 prin Bojan Golubovici. Ambele goluri de la Timișoara au fost marcate în aceași poartă in câțiva metri, după o centrare venită de pe partea stângă a terenului.

Nici nu a început bine partida de pe Bega și formația gazdă a deschis scorul. În minutul 3, Ciucur a pătruns pe partea stângă, a centrat și l-a găsit foarte bine pe Octavian Drăghici care a împins mingea în poartă din cinci metri. Prima ocazie pentru gaziști a venit în minutul 30. Alexandru Buziuc a trimis periculos de la aproximativ 8 metri de poarta gazdelor, dar Straton a fost pe fază și a respins mingea.

Gol la indigo

Actul secund a început la fel ca și primul, cu gol marcat foarte repede. În minutul 47, Bojan Golubovici, jucător intrat după pauză în locul lui Romeo Roberto a adus egalarea. Acesta a fost găsit excelent în careu de Ionuț Neagu și a înscris simplu. În minutul 70, Timișoara a trecut pe lângă majorarea scorului. Ivan Curjuric a tras de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Peste șase minute, Gaz Metan a avut șansa golului. Darius Olaru a vrut să centreze de pe partea dreaptă a atacului, iar mingea s-a dus periculos spre poarta lui Straton care a respins cu un ultim efort.

În minutul 80, Marius Constantin a executat o lovitură liberă de la circa 30 metri, iar mingea a ocolit de puțin poarta adversă. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 1-1, iar alb-negri au trei egaluri consecutive în campionat.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here