Acasă Sibiu

Ați văzut acest bărbat? A plecat spre casă dar nu a mai ajuns

1706

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Acesta a plecat de la o stână din județul Sibiu către domiciliul din loc Dăbuleni, județul Dolj, fără însă a ajunge acasă. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestui bărbat sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 05.12.2017, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu despre faptul că în data de 28.11.2017, fiul său, OANCE MIRCEA, în vârstă de 46 ani, a plecat de la o stână de oi amplasată în extravilanul localității Țichindeal, jud. Sibiu, către domiciliul său din județul Dolj fără a ajunge acasă.

Semnalmente : înălțime -1,75 m.; greutate – 70 kg.; păr grizonat, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; față ovală, ten alb, constituție slabă. Semne particulare: 2 cicatrici de circa 5 cm în zona capului.

La data plecării, persoana purta o căciulă neagră, geacă de blue-jeans îmblănită, de culoare albastră, o bluză galbenă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungă albă şi cizme de cauciuc de culoare verde.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Articolul precedentŞapte scenarii pentru noile salarii din 2018
Articolul următorCaravana SMURD „Fii pregătit !” vine duminică la Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.