Acasă Nova TV

Alertă azi noapte în Mediaș | Urs văzut în zona centrală și Cartierul Greweln

19405
urs medias

Medieșenii au sunat aseară la 112 pentru a anunța apariția unui urs pe mai multe străzi din municipiul Mediaș. Autoritățile au confirmat apelurile!

Conform unor martori un urs s-ar fi plimbat aproximativ o oră în zona centrală a orașului și pe unele străzi situate în cartierului Greweln. În urma apelului de urgență, s-a dat alarmă generală și mai multe echipaje de jandarmi și polițiști au patrulat pe străzile unde a fost observat animalul.

Conform unor surse neoficiale, ursul a fost văzut în zona Spitalului Municipal, Piața Regele Ferdinand I și pe strada Stephan Ludwig Roth. Persoanele care au văzut ursul pe strada Stephan Ludwig Roth s-au refugiat în curtea Poliției Municipiului Mediaș. Alte apeluri ar confirma faptul că a mai fost observat pe strada Stadionului, de unde a ajuns în pădurea din zona Greweln.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment.

Un medieşean care a văzut ursul pe strada Stadionului a sunat la 112. Ursul a urcat pe strada Greweln şi nu a mai fost văzut ulterior.

ACTUALIZARE: Comunicat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu

,,Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu a fost semnalat prin 3 apeluri 112 succesive de prezența unui urs în zona stadionului din municipiul Mediaș. Au fost alertate efective din cadrul Secției de Jandarmi Mediaș care s-au deplasat în zonă împreună cu două echipaje mixte de Poliție și Poliție Locală și un reprezentant AJVPS. Echipajele au verificat traseul pe care s-a sesizat că se află animalul iar pe strada Stadionului au fost identificate urme și imobilul a cărui curte a traversat-o ursul.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a concluzionat că animalul a plecat în pădure. S-au desfășurat patrulări preventive în zonă. Menționăm că în urma acestei sesizări nu există persoane vătămate sau pagube materiale” a precizat Sublocotenentul Floriana Picioiu, Ofiţer Relaţii Publice în cadrul IJJ Sibiu.

Sursa video: Vlad Szekely

3 COMENTARII

  1. Daca talharii si cretinii ahtiati dupa bani nemunciti defriseaza padurile la nesimtire,bietele animale unde sa stea? Se taie sute de hectare de padure pe zi,deci in scurt timp vom locui cu animalele in oras.Oricum mitocanii analfabeti,cretini si jegosi din toate guvernele care s-au perindat pe la Bucuresti dupa asasinarea lui Ceausescu,ne considera animale.

    • Daca as putea mii de like-uri as da acestui mesaj. Asa e mare dreptate aveti dar din pacate pila tot pila ramane… daca au vazut ca, curge banu nu sau mai gandit nici la consecinte… si noi oameni de rand nu putem face nimic noi iam ales si ei au puterea noi am fost buni numai cat iam ales si acum suntem considerati animale, azi maine o sa ne ia si noua casele cu pilele lor dand o lege de rahat exact cum lea stricat habitatul acestor biete animale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here