Acasă Sibiu

Scandal la Timișoara | Baschetbaliștii lui CSU Sibiu s-au bătut între ei

495
Bataie CSU Sibiu

Doi jucători ai echipei de baschet CSU Sibiu, ambii americani, s-au luat la bătaie între ei, în timpul meciului cu Timișoara, desfășurat aseară în Liga Națională.

Conform turnulsfatului.ro, scandalul a avut loc cu aproape cinci minute înainte de finalul partidei, când timișorenii conduceau la 11 puncte (73-62) și antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a cerut un time out.

Doi jucători americani ai CSU Sibiu – Monyea Pratt (32 de ani) și DeAngelo Riley (29 de ani) – s-au luat la bătaie și au fost despărțiți cu greu de colegi.

Cei doi marcaseră 27 de puncte împreună până în momentul încăierării, dar tensiunea a escaladat, cel mai probabil, din cauza reproșurilor reciproce cauzate de situația nefavorabilă de pe tabelă. Colegii și ceilalți oameni din jur i-au ținut cu greu pe cei doi coloși – Pratt are 1,96 metri înălțime și o greutate de 98 de kilograme, în timp ce Riley are 2,06 m și 107 kilograme.

Bataie csu sibiu

Ambii au fost descalificați și riscă suspendări drastice din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Baschet. Fără Pratt si Riley pe teren, formația oaspete nu a mai ținut pasul cu Timișoara, care s-a distanțat și în cele din urmă a terminat cu scorul de 92-78.

Sursa turnulsfatului.ro

VEZI VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.