Acasă Revista Presei

MedLife preia spitalul şi clinicile Polisano

1049
medlife cumpara polisano

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat miercuri tranzacţia anului în medicina privată, odată cu preluarea spitalului şi a clinicilor Polisano.

Polisano este operator de top 10, cele mai mari companii din sistemul medical privat din România. MedLife nu a precizat la ce sumă se ridică tranzacţia.

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţionării pachetului 100% de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, unul dintre cei mai mari operatori medicali privaţi din România”, se arată într-un comunicat transmis de MedLife miercuri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Înfiinţat în anii ’90, Polisano este primul grup complet integrat în domeniul medical din România. Acesta include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate în Bucureşti şi Sibiu, un spital privat – Spitalul European Polisano din Sibiu, un centru de fertilizare in vitro şi cea mai mare maternitate privată din Transilvania.

Compania are în prezent peste 500 de angajaţi şi a înregistrat la nivelul anului 2016 o cifră de afaceri de cca 80 milioane lei.

Citește mai mult pe Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here