Acasă Nova TV

Prima ediţie a Mediaş Bike Marathon a fost un succes | VIDEO

535
Mediaș Bike Marathon

Prima ediţie a Mediaş Bike Marathon a fost un succes.

Peste 300 concurenţi din toată ţara au luat startul la competiţiei care s-a desfăşurat sâmbătă. S-a concurat pe trei trasee, de 25, 42 şi 70 kilometri. Obiectivul declarat al Mediaș Bike Marathon a fost promovarea potențialului turistic al orașului și al bisericilor fortificate din zonă.

Ciclişti din toată ţara s-au adunat sâmbătă dimineaţa la Mediaş. Aceștia au venit pentru a lua parte la prima ediţie a unei competiţii care se doreşte a deveni una de tradiţie. Startul s-a dat la ora 10:00 dimineaţa de pe strada Johannes Honterus. Organizatorii au pregătit trei trasee pentru participanţi de 25, 42 şi 70 kilometri. 

Câştigătorul la traseul de 25 kilometri a fost Roland Szaniszlo, urmat de Paul Puiu şi Gabriel Costin. La 42 kilometri a terminat pe prima poziţie Andrei Nicolae Mititelu, urmat de Fabian Gândilă şi Adrian Mărăşescu. La cel mai lung traseu, cel de 70 kilometri, s-au impus Lucian Logigan și Roberto-Dumitru Burta, care au trecut împreună linia de finiș, iar pe locul al treilea s-a clasat Timotei Păcurar. 

Mediaş Bike Marathon a fost o competiţie organizată de către Primăria Mediaș, Asociația de Turism și Ecologie „Dianthus“ și Colinele Transilvaniei, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport.

 

Banner EximTur