Acasă Nova TV

Medieșean reţinut pentru cinci fapte de furt şi furt calificat

1121
scandal

Un medieșean a fost reţinut pentru cinci fapte de furt şi furt calificat.

Miercuri seară, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș. Acesta este suspectat de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de furt.

,,În fapt, în perioada 17 august – 13 septembrie, persoana în cauză a sustras mai multe bunuri. Este vorba de televizoare, ceasuri, bani, panouri electrice, telefoane mobile, obiecte de îmbrăcăminte. Acestea au fost sustrase din locuințe sau autovehicule de pe raza municipiului Mediaș. Ultimele două fapte au fost sesizate chiar în cursul acestei zile.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, în seara zilei de 13 septembrie, presupusul autor a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. În data de 14 septembrie, acesta va prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de furt. Prejudiciul creat, aproximativ 20.000 de lei, a fost recuperat parțial.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză. În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here