Acasă Sport

Eşec usturător | Gaz Metan a fost învinsă cu 4-0 de FCSB

408

Gaz Metan a înregistrat un eşec usturător pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu scorul de 4-0 confruntarea contând pentru etapa cu numărul 10. William de Amorim a marcat în prima repriză. În repriza a doua, Florin Tănase a semnat o dublă într-un interval de opt minute. Denis Man a stabilit scorul final al partidei cu un lob peste Alexandru Greab. Alb-negri au înregistrat astfel un eşec usturător şi au cinci înfrângeri consecutive.

FCSB a deschis scorul în minutul 14 pe Arena Naţională, la prima acţiune la poarta lui Alexandru Greab. Florin Tănase i-a pasat lui Denis Man care a intrat în careu, a şutat, Greab a respins în faţă, iar William de Amorim pe fază a trimis mingea în poartă. Gazdele şi-au dublat avantajul la trei minute de la reluarea jocului. Harlem Gnohere a recuperat un balon, i-a pasat lui Florinel Coman care a prelungit la Ovidiu Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii de unde Florin Tănase a marcat pe lângă Greab.

Acelaşi Florin Tănase a reuşit apoi dubla în minutul 55. Acesta a primit o pasă de la Florinel Coman, a înaintat spre careu şi a şutat în stânga portarului la rădăcina barei. Scorul a luat proporţii în minutul 58. Denis Man a fost deschis excelent de Ovidiu Popescu. Acesta a fost faultat de Emmerik de Vriese la marginea careului de 16 metri, s-a ridicat, a continuat faza şi l-a lobat pe Alexandru Greab pentru 4-0. În minutul 88, o minge şutată de Momcilovici l-a lovit în mână pe Mitic în careul de 16 metri. Centralul a indicat punctul cu var. A executat Harlem Gnohere însă Alexandru Greab a apărat lovitura de pedeapsă.

Foto: telekomsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.