Acasă Revista Presei

Tăriceanu Declaraţia Zilei | Eu n-am văzut nicio scumpire la carburant

304
DNA a cerut ridicarea imunităţii parlamentare pentru Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut azi, într-o conferinţă de presă, că preţul carburanţilor nu a crescut, deşi benzina şi motorina s-au scumpit treaptat în ultimele zile.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că preţul carburanţilor nu s-a mărit, în ciuda realităţii de la pompă. „Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Ştiu că au existat nişte majorări de preţuri. Sunt nişte diferenţe de preţuri foarte mari care pot să meargă până la 10%. Preţul petrolului, dacă o să crească, o sa mai fie majorări de preţuri previzibile. E o economie de piaţă“, a comentat Tăriceanu.

Când jurnaliştii i-au spus, concret, cu cât s-a scumpit preţul benzinei, liderul ALDE a replicat: „Nu pot să verific ce-mi spuneţi dvs. Duceţi-vă în Bucureşti şi o să vedeţi că sunt preţuri diferite, la 5 staţii sunt preţuri diferite..Eu vara aceasta am făcut 2.000 de km prin ţără şi am văzut că preţul diferă“.

Într-o declaraţie de presă, purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a spus despre declaraţiile lui Tăriceanu:

Domnia sa pare pur și simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru. De exemplu, dânsul ne spune senin că prețul carburanților a rămas neschimbat după introducerea accizei. Domnule Tăriceanu, cred că adevărul îl puteți afla foarte simplu întrebând orice român, orice cetățean, care a cumpărat combustibil în aceste zile și care a trebuit să scoată mai mulți bani din buzunar.

Sursa Adevărul

1 COMENTARIU

  1. Tariceanu,acest dihor puturos al parlamentului de cacat,dupa ce ca este un repetent prost,dobitoc,subdezvoltat mintal,mai este si nesimtit la maxim,razand in fata miloanelor de romani(prosti pana la urma,dat fiindca suporta sleahta de puscariasi si curve din guvern).Ar trebui daca nu omorat imediat,macar batut sa zaca pe patul de spital pana crapa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.