Acasă Nova TV

Prea mulți bani și posturi pentru Clubul Sportiv Municipal

1621
Clubul Sportiv Municipal Mediaș

Clubul Sportiv Municipal Mediaș va avea la dispoziție anul acesta un buget de 260.000 lei.

Acesta a fost aprobat luni alături de organigrama instituției, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local. Aleșii locali PSD s-au opus la acest punct din mai multe motive.

Consilierul local Mihai Macaveiu spune că s-au alocat 150.000 lei pentru cheltuieli de personal până la sfârșitul acestui an. Alesul o consideră o sumă foarte mare în condițiile în care Clubul Sportiv Municipal Mediaș nu are niciun sportiv. Alesul social-democrat a mai explicat că nu este de acord cu acest mod de lucru.

Totodată a mai spus că nu înțelege de ce nu este ajutat Clubul Gaz Metan, cel puțin la nivelul echipelor de copii și juniori.

La rândul său consilierul local Maria Stan a declarat că nu înțelege de ce era nevoie la noul club de un compartiment juridic cu cinci angajați și o organigramă cu 23 de posturi.

Clubul Sportiv Municipal Mediaș a fost înființat în luna martie. Aleșii locali au aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Doamna Maria Stan,poate nu stiti ca primarul ales prin vot democratic,are unele obligatii fata de prieteni si curvele lui.Deci pentru el crearea de posture este ceva normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here