Acasă STIL DE VIATA

Apple a lansat iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X

538

Apple a lansat mult aşteptatele iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X, iar zvonurile apărute de-a lungul ultimelor luni s-au adeverit.

Noile terminale, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, sunt realizate din sticlă şi seamănă la design cu iPhone 7 şi 7 Plus.

Ele vor dispune de Retina Display şi de noul procesor hexa-core A11 Bionic, cel mai puternic chipset folosit vreodată. Camera va fi de 12 megapixeli, iar cea de pe iPhone 8 Plus va fi una duală, tot de 12 megapixeli. Se pare că zvonurile s-au adeverit, cel puţin până acum.

iPhone 8 este creat pentru a folosi realitatea augmentată la întreaga capacitate şi va putea fi încărcat wireless. Vor exista trei variante de spaţii de stocare, 64 GB, 128 GB şi 256 GB. iPhone 8 va costa 700 de dolari.

iphone 8

iPhone X este un terminal 100% din sticlă, fără buton ”Home” şi cu un display fără margini.

Ecranul va fi unul de tip Super Retina, cel mai bun creat de Apple până acum, pe tehnologie OLED. În lipsa butonului principal, deblocarea şi revenirea în ecranul principal se va face cu ajutorul unui ”swipe” în sus.

Securitatea va fi asigurată de recunoaşterea facială, noul Face ID, care va funcţiona cu ajutorul unei camere în infraroşu care va realiza o ”hartă” a feţei tale.

În plus, pe noul iPhone X (10) vom avea Animoji-uri, emoji-uri animate pe care le creezi chiar tu, cu ajutorul tehnologiei de recunoaştere facială.

Bateria de pe iPhone X va dura cu până la două ore mai mult decât la iPhone 7 Plus şi va dispune şi ea de încărcare wireless. iPhone X va costa 999 de dolari şi va veni disponibil în două variante de stocare, de 64 şi de 256 de GB.

Sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here