Acasă Nova TV

Pericol pe Mihai Eminescu | Tencuiala risca să cadă pe trecători

1007

Pericol pe strada Mihai Eminescu din municipiul Mediaș, în zona pieței agroalimentare.

O bucată de tencuială risca să cadă peste persoanele care așteptau în stația de autobuz, sau se aflau în trecere. Aceasta a fost îndepărtată în urma unei intervenții a pompierilor medieșeni, iar pericolul a trecut.

Bucata de tencuială putea să se desprindă în orice moment și să îi pună în pericol pe cei aflați pe trotuar. Alertați prin 112, pompierii medieșeni au ajuns la fața locului. Aceștia și au izolat zona, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Ulterior, s-a intervenit pentru îndepărtarea pericolului, iar bucata de tencuială a fost îndepărtată.

2 COMENTARII

  1. Un sfat pentru edili : faceti cumva sa-i convingeti pe locatarii oraselor sa-si puna un nr. pe casa, bloc…
    P.S. La romani (aia cu capitala la Roma), edil insemna : „EDÍL, edili, s. m. 1. (În antichitatea romană) Magistrat care supraveghea edificiile și instalațiile publice, care se ocupa de aprovizionare, de organizarea jocurilor etc. 2. (Adesea fig.) Persoană care face parte din conducerea administrativă a unui oraș; consilier municipal. – Din fr. édile, lat. aedilis.”
    Pai…organizati la Primarie un joc : „cine gaseste casa de pe strada…la nr…”…

  2. Ieri, duminica, la o plimbare prin cartierul Gura Campului, am constatat ca pe mai toate strazile esti intampinat de contaiere cre…infloresc !
    Macar pe strada unde locuiesc conainerul cu sticle n-a fost ridicat de 6-8 saptamani !
    Ce-ar fi sa nu prea platim nici noi munca…nefacuta a transportorilor ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.