Acasă Revista Presei

Ion Sterian este noul director general la Transgaz

1729
ion sterian

Ion Sterian, fost președinte al Consiliului de administrație, mai apoi director interimar după demisia lui Petru Văduva, a fost numit director general al societății Transgaz.

Numirea lui Ion Sterian în funcția de director general a fost făcută de către Consiliul de administrație. Asta după ce împreună cu membrii Comitetului Consultativ de Nominalizare și Remunerare au desfășurat procedura de selecție a directorului general și a directorului economic al companiei.

‘Urmare a încheierii procedurii de selecție și recomandării Comitetul de Nominalizare și Remunerare, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz SA a numit pe domnul Ion Sterian în funcția de director general și pe domnul Marius Vasile Lupean în funcția de director economic.”, se arată într-un comunicat al companiei.

Ion Sterian are 60 de ani și domiciliul în Brăila. Din 2013 până în primăvara acestui a fost președinte al Consiliului de Administrație al Transgaz. După demisia lui Petru Văduva, a fost director interimar al Transgaz timp de patru luni.

Până la numirea în funcția de director interimar al Transgaz SA Mediaș, Sterian a fost angajat ca Director Executiv al Direcției Tehnice din cadrul Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

1 COMENTARIU

  1. Faina treaba! A fost adus un ,,specialist” tocmai de la Braila sa distruga Transgazul si sa-si faca puncte de pensie. Acuma nu-I vorba ca si la psd trebuie sa contribuie,cu bani de la companie,doar de aia l-au numit.Sa nu cumva sa credeti ca Mediasul nu mai are gazisti capabili,dar Transgazul si Romgazul au devenit bordelurile organizatiei criminale psd si aici se angajeaza pe bani extreme de multi numai curvele ministrilor,deputatilor,senatorilor si imbecili care deturneaza banii companiilor in folosul organizatiei susnumite. Numai cu acte de sabotaj si cu armele in mana mai scapam de fanariotii hamesiti de la Bucuresti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.