Acasă Sport

Curăţenie la Gaz Metan Mediaş după a 6-a înfrângere

1935
Cristi Pustai Gaz Metan Mediaş

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, s-a arătat dezamăgit de mai mulţi jucători care au venit la Mediaş „crezând că pot face act de prezență”.

Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş a promis, în direct la Dolce Sport, că Gazu nu va retrograda la finalul sezonului. Totodată, Cristian Pustai a declarat că s-ar putea despărți de mai mulți jucători în perioada următoare. El nefiind mulţumit de randamentul acestora din primele opt etape, scrie gsp.ro.

„Avem probleme, trebuie să fim atenţi ce facem în perioada următoare. Vom da drumul unor jucători care au venit la Mediaş crezând că pot face act de prezenţă. Fals, nu e aşa! O să rămânem cu jucători care vor simţi ceva pentru această echipă şi nu vor ceda în această luptă pentru evitarea retrogradării. Sunt supărat pe mai mulţi jucători, dar nu are rost să mai vorbesc acum.

Vom încerca să ne salvăm de la retrogradare, asta e. Vom remedia aceste probleme şi sunt convins că Gaz Metan nu va retrograda”, a declarat Cristian Pustai, la Dolce Sport.

Vineri, Gaz Metan Mediaş a pierdut la Craiova cu 2 – 0, bifând a şasea înfrângere în opt etape de Liga 1. Vezi rezumatul partidei AICI.

Foto gsp.ro

Articolul precedentÎncă o înfrângere | Gaz Metan a pierdut în deplasare cu Craiova
Articolul următorBărbat din Axente Sever la volan cu permis fals și numere false

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.