Acasă Nova TV

Cupa Mediașului | Competiție automobilistică, duminică pe Hula Baznei

1058
competiție automobilistică

Municipiul Mediaș va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni o competiție automobilistică.

Duminică, va avea loc cea de-a VIII-a etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2 și etapa II-a din Campionatul Regional de Viteză în Coastă. Cupa Mediaşului la viteză în coastă este o competiție automobilistică organizată de către Clubul Auto Crono. Evenimentul se desfășoară sub tutela Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi este susţinut de către Primăria Mediaș. Sponsorul principal al competiţiei este Metalubs International.

Duminică sunt aşteptaţi să vină la Mediaş atât piloţi consacraţi cât şi debutanţi. Aceştia vor avea la dispoziţie trei manşe de concurs pentru a stabili cel mai bun timp. Competiţia se va desfăşura pe un traseu de 3 kilometri, pe Drumul Naţional 14A la ieşirea din Mediaş spre Târnăveni. 

Traseul  de pe Drumul Naţional 14A, pe care vor fi cronometrați concurenții, are o lungime de 3 kilometri. Panta sa maximă este de 10%, lățimea minimă de 6 metri, iar diferența de altitudine dintre start și finish este de 133 metri. Concursul de la Mediaș se reia după o pauză de mai bine de patru decenii.

1 COMENTARIU

  1. ESTI DIN MEDIAS daca cunosti toate gropile !
    Chiar si pe cele lasate de asfaltatori de saptamani bune (guri de canal, etc.).

    P.S. Competitia ar putea incepe de pe podul de peste Tarnava. Ar fi un inceput cu…obstacole !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.