Acasă Sport

Primul punct în noul sezon | Gaz Metan a remizat alb la Iaşi

141

Gaz Metan a obţinut primul punct în actuala ediţie de campionat.

Gruparea de pe Târnava Mare a remizat alb la Iaşi, la capătul unei partide cu ocazii de ambele părţi. Darius Olaru pentru alb-negri şi Andrei Cristea pentru moldoveni au semnat cele mai mari ocazii ale partidei.

Gaziştii au avut prima şansă a meciului în minutul 11, atunci când şutul lui Milan Mitic din careu a fost respins de un apărător al Iaşiului. Gazdele au replicat peste şase minute, atunci când Cristian Danci a ratat o respingere, iar Kizito a trimis cu capul pe lângă poarta lui Alexandru Greab. În minutul 36, Bojan Golubovici a reluat spectaculos din foarfecă, însă portarul Iaşiului a reuşit să respingă în corner. Repriza s-a încheiat cu ocazia lui Darius Olaru, al cărui şut a fost respins în corner de portar.

Moldovenii au avut prima ocazie a părţii secunde în minutul 51, atunci când Kizito a șutat din interiorul careului, dar Alexadnru Greab a reţinut cu siguranţă. Cea mai mare ocazie pentru medieşeni a venit peste alte două minute.

Darius Olaru a prin o torpilă din marginea careului, Kevala respins mingea în transversală, după care tot el a boxat-o peste poartă. De partea cealaltă, Alexandru Greab a parat şutul lui Pedro Mendez în minutul 73.

Poli Iaşi putea da lovitura în prelungiri atunci când Andrei Cristea a scăpat singur spre poarte medieşenilor, însă a şutat slab iar Alexandru Greab a reţinut.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here