Acasă Sport

O victorie şi o înfrângere pentru Gaz Metan în aceeaşi zi în Serbia

214

Gaz Metan a obţinut o victorie şi o înfrângere în cantonamentul din Serbia, partide disputate în cursul zilei de marţi.

Marţi dimineaţa, alb-negri au întâlnit formaţia sârbă Spartak Subotica, adversar în compania căruia tehnicianul Cristian Pustai a aliniat o formulă de echipă cu jucători care au evoluat mai puţine minute în celelalte jocuri de pregătire.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 8 prin Olivian Surugiu care a deviat pe lângă portar după o lansare bună a lui Cristian Danci. În minutul 22, Alexandru Buziuc a şutat la poartă după un corner, portarul a respins iar Sebastian Cojocnean, jucător aflat în probe, a marcat. Oaspeţii au redus din diferenţă după pauză, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Marţi seara, formaţia lui Cristian Pustai a fost învinsă de Macva Sabac din Serbia cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat din lovitură de pedeapsă în minutul 55.  Alb-negri au evoluat în formula Alexandru Greab, Filip Zderic, Milan Perendija, Akaki Khubutia, Sorin Buşu, Sergiu Popovici, Milan Mitic, Ovidiu Bic, Alexandru Curtean, Darius Olaru şi Bojan Golubovici. Aceşti jucători au evoluat pe tot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.