Acasă Nova TV

Mediaş 750 cu Târg de Meşteşuguri Vii şi concerte Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Alina Eremia

2203

Manifestările dedicate Mediaş 750 de ani de atestare documentară a municipiului nostru vor continua și în perioada următoare.

Vârful maxim al activităților va fi atins între 11 şi 13 august, atunci când Primăria Mediaş a pregătit manifestări ce se adresează tuturor categoriilor de spectatori. Şi în acest an Piaţa Ferdinand va găzdui târgul de meșteșuguri vii iar în Piaţa Primăriei se vor desfăşura concerte cu artişti de primă mărime.

Programul pregătit pentru târgul de meșteșuguri vii „Mediaș Cetate Medievală“ include demonstrații de luptă ale cavalerilor, ateliere și dansuri medievale, animație stradală, precum și o paradă a costumelor specifice acestei epoci. Un alt punct de atracție al evenimentului îl constituie turnirul cu cai, în cadrul căruia se vor întrece, pentru a-și demonstra măiestria, cei mai destoinici cavaleri. Pe tot parcursul desfășurării evenimentului, meșteșugarii ne vor readuce în atenție tradițiile și obiceiurile păstrate de-a lungul timpului.

În Piața Corneliu Coposu, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută în fiecare dintre cele trei seri de către artiști de renume, care vor concerta pe scena amplasată în fața Primăriei Mediaș, după cum urmează:

Loredana, Carlas Dreams pe 11 august,

Horia Brenciu şi Alina Eremia pe 12 august,

Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Luminița Anghel pe 13 august.

Articolul precedentRezultate Bac 2017 Mediaş | Cei mai buni absolvenţi din oraş despre reuşită
Articolul următorFOTO Vijelie în judeţul Sibiu | Copaci căzuţi pe case

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.