Acasă Sport

Gaz Metan a învins Concordia la scor de neprezentare | VIDEO REZUMAT ȘI DECLARAȚII

424
Gaz Metan Mediaș 1400x1200

Gaz Metan a învins Concordia Chiajna cu scorul de 3-0, după o partidă cu trei penalty-uri și un jucător eliminat.

Alexandru Curtean în prima repriză, respectiv Răzvan Trif și Darius Olaru au marcat golurile unei reușite care au dus gruparea de pe Târnava la 37 puncte în clasament. Vineri seara alb-negri vor întâlni în deplasare Pandurii Târgu-Jiu.

Alexandru Buziuc a avut șansa de a deschide scorul în minutul 13, însă șutul său a fost respins greu de Bălgrădean în corner. În minutul 30, Ovidiu Bic a fost faultat în careul de șaisprezece metri de către Florin Bejan, iar centralul a indicat punctul cu var. A executat Alexandru Curtean și a deschis scorul. Peste doar cinci minute, Chiajna a beneficiat la rândul său de o lovitură de pedeapsă. Horaţiu Feşnic a văzut henţ la intervenţia lui Valentin Creţu în propriul careu, însă Ovidiu Herea a tras în bară. Cu trei minute înainte de pauză, Concordia a mai avut o dată șansa egalării, atunci când Cristian Albu a rămas singur cu Alexandru Greab însă a amânat prea mult momentul şutului şi a fost în cele din urmă blocat.

Situația a devenit și mai complicată pentru ilfoveni în minutul 69. Florin Bejan a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.  Tehnicianul Cristian Pustai i-a aruncat în luptă pe Darius Olaru și Răzvan Trif, iar cei doi au reușit să înscrie fiecare câte un gol. În minutul 88, Răzvan Trif a înscris la două minute după ce a intrat din pasa lui Darius Olaru. Peste doar un minut, Valentin Crețu a fost faultat în careul de șaisprezece metri, centralul Horațiu Feșnic a arătat din nou punctul cu var, iar Darius Olaru a marcat pentru 3-0.

Foto: Istvan Bertalan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.